Посилання на мою сторіночку, оскільки з форуму його видалили.
Не розумію тільки кому воно там заваджало...

Модератори: Olka, APod, ToLida
Відео супер. І святкування тежpuff писав:Якщо пішла така п'янка, то відео з святкування можна глянути
А я, дуже легко, можу забезпечити поїдання отого шашлика, про який ти писав, Віталік, ну і випивання, принагідно, усього, що попадатиме під рукуcrayfish писав:Цього разу, як всі в мене будуть живі-здорові обов"язково приєднаюсь. Зі свого боку, як мінімум, можу забезпечити 8 шампурів, конструкцію для смаження шашлика, безпосередньо сам процес смаження і розпалювання багаття.
Ура!sunychka писав:Дякую, дякую за теплий прийом!! Гарна у вас-нас? сеатівська компанія)
І пофотографувати все встигли, я й не помітила вчора. А тут дивлюсь фото - а то мій сеатик)
Я його залишу без імені, точніше, хай так він і залишається - Левчик, ну, може хіба що з уточненням "неклаповухий")
Ооо! супер вдалий смайликЛіда писав: Ура!Якось так склалося, що в нас в клубі багато Леонів-Левчиків... а от в Лесі, він відразу буде відрізнятися від усіх, - бо НЕКЛАПОВУХИЙ!
![]()
Неклаповухий, думаю тому, що вушка у нього на фотографії акуратно складені.Sharik писав:відкрийте секрет!
В чому ж та НЕКЛАПОВУХІСТЬ полягає?