Стефко, ну ти собі гонишStef писав: ...це вже нагадує як якісь слова з трейлеру до голівудського блокбастеру...
типу:"...їх безліч...вони скрізь...вони проникають усюди...бла-бла-бла..."![]()
![]()

Модератори: Olka, APod, ToLida
Стефко, ну ти собі гонишStef писав: ...це вже нагадує як якісь слова з трейлеру до голівудського блокбастеру...
типу:"...їх безліч...вони скрізь...вони проникають усюди...бла-бла-бла..."![]()
![]()
Тоді тепер щоранку (робочого) буду тобі (їй) фафа-катиIn_Spector писав:Так, саме моя!
Є нюанси: і відчуття в порівнянні з стоковим варіантом суттєві. Я вже писав в темці "про кліренс" свої враження та в скільки мені це обійшлося.crayfish писав:In_Spector - можна питання інтимного характеру?!
Як керованість і відчуття на трасі із таким ліфтінгом підвіски? Не є зависоко? І що ШРУСи скажуть?
Як на мене то трохи занадто ліфтована Альтея...
Я її з вікна бачу (любуюсяpuff писав: Тоді тепер щоранку (робочого) буду тобі (їй) фафа-кати
тоді, якщо вранці почуєш фа-фа, то знай, що то яЯ її з вікна бачу
Така моя доля - що я не до поляpuff писав:То ти так рано вже на роботі чи просто вона там ночує?
Бо я проїжджаю там в 8 год. і практично завжди бачу її.
тоді, якщо вранці почуєш фа-фа, то знай, що то я
Ще буде не одна зустрічIn_Spector писав:Тому вчора не зміг приїхати на свою першу зустріч - а так кортіло!
Фотки з минулорічного святкування тут (погортай тему, вони в кількох місцях), а відео тут.In_Spector писав:Дуже подобається ідея з Днем народження клубу! 14.05 - нормальна дата. А яким чином відбувається святкування? Цікавий момент самого відзначення (Балтика "НОЛЬ" - чи як?), поділіться
Аби за кермо після того не сідалиIn_Spector писав:Завтра дозволяю всім випити за мій рахунок!
Аби за кермо пвсля того не сідалиpuff писав: