А коли що, то завше підберемо "на борт"!
Ніхто без уваги не залишиться!

Модератори: Olka, APod, ToLida
Я за оцей варіант святкування.Ліда писав:Варіант 2 (платний) Можна припаркуватись коло озера того , що навпроти через дорогу від замку, тобто, коло старовинного млина. Там є невеличка круча, на якій ростуть сосни... То майже приватна територія, є альтанки (одна більша на 20 осіб і пару менших) з столами та лавками. Все то є відразу на березі озера, можна поплавати на човні чи катамарані. Є мангал, дрова. Вартість 150 грн за всіх.
У правилах знайшов відповідь на питання стосовно руху колоною, які можуть бути нам цікаві:Ліда писав:Віталій-In_Spector, хочу відразу вияснити, чи можемо ми їздити по місту (в тому числі і по проспекту Свободи і площі Ринок) без міліцейського супроводу, а тільки погодивши проїзд з міською радою і Твоєю конторою (то буде безкоштовно чи платно?)? І ще, чи можемо ми замовити супровід машинами ДАІ вибірково (обмежившись, наприклад, лише центром міста), ну, щоб змінімізувати наші витрати? Бо по місту, може б ми втрафили забездурно самі-саменькі колоною проїхатись?
Упс... а згідно ПДР можна їздити по місту колоною, ну самостійно, без супроводу ДАІ? А зі скількох машин може складатись колона? Є якесь означене число?
Ви не насміхайтесь, то не прояв жадності... Просто як хранитель Клубної КАСИ, я вимушена турбуватись про мінімізацію витрат з "общака"!