Це вже багато про що говритьIn_Spector писав:Чесно кажучи я краєм вуха чув про ті прізвища інспекторів.

Модератори: Olka, APod, ToLida
Це вже багато про що говритьIn_Spector писав:Чесно кажучи я краєм вуха чув про ті прізвища інспекторів.
А де ж взяти таку кількість інтелігентних інтелектуалів, які погодяться працювати у ДАІ?crayfish писав:... Про що можна далі говорити - понабирали дуболомів, які настільки тупі, що оштрафувати водія грамотно неможуть. ЖАХ! ...
Люди знайдуться, але для початку потрібно вкорінь міняти тих, хто підтримує і далі навязує теперішню стратегію і принцип роботи ДАІ. Щоб прості дайці були допомогою на дорозі, а не збирачами данини.Sergey писав:А де ж взяти таку кількість інтелігентних інтелектуалів, які погодяться працювати у ДАІ?
Ihor, я по натурі хоч і оптиміст, але думаю, що в нашій країні, на даний час, це утопіяIhor писав:Люди знайдуться, але для початку потрібно вкорінь міняти тих, хто підтримує і далі навязує теперішню стратегію і принцип роботи ДАІ. Щоб прості дайці були допомогою на дорозі, а не збирачами данини.
Як і вся нинішня влада!puff писав: Ihor, я по натурі хоч і оптиміст, але думаю, що в нашій країні, на даний час, це утопія
Цілком слушне зауваження, погоджуюсь на 100%!Sergey писав:А де ж взяти таку кількість інтелігентних інтелектуалів, які погодяться працювати у ДАІ?
Сказано в яблучко! Дуроломи і дибіли скрізь у владі (і в погонах і без!)Ihor писав: Як і вся нинішня влада!
Погоджуюсь на всі 100!In_Spector писав: А інспектор брав, бере і буде брати доти поки:
1) у нього зарплата буде 1500 грн
2) поки йому будуть давати хабарі!
А щоб не тільки сам ніс відповідальність, але і за найближчих щоб переживавpuff писав:...а сім'ю за що?!
Я просто починаю переживати за In_Spectorа... Всяке в житті бува!дописати ще й стерлізацію. А щоб не розмножувалися гади
- багато файликівcrayfish писав:папка з документами моєї переписки
висота стопки паперів майже 3 см