Навіть не думайте їхати по вулиці Шевченка на виїзд з міста!
Рух тут закрито на мості (Шевченка 358), закрито в обидві сторони! Роблять дорожне покриття на мості.
В Рясне-2 можна дістатись тільки через львівську об'їздну дорогу. Цитатую In_Spectorа: "Ремонт доріг завчасно не погоджують з ДАІ, через те виникають дуже великі незручнорсті. А можна було б ретельно підготувати схеми об'їзду ремонтних ділянок... "
І ще один нюанс - ДАІ рекомендує проводити такі ремонти вночі, коли немає щільного руху автотранспорту.
Та згідно чинного законодавства, заборонено виконувати будь-які дорожньо ремонтні роботи в нічний час!
От вам і покращення життя вже сьогодні! От вам і турбота про громадян!
пи.си. Бачили б ви, як "відгрібає" той бідолага-міліціянт, якого поставили перед турнікетами! Співчуваю йому...
Ех... як же ж сьогодні милу було їхати на роботу зранку . Я навіть спочатку не зрзумів шо сталося - перехрестя Стрийської - практично без машин. Нукова, кульпарківська - так само. По Антоновича і Героїв Упа до роботи взагалі їхав практично сам по вулиці. Спочатку не міг зрозуміти де ділися люди, а потім згадав шо сьогодні вихідний і тільки я працюю . Ех, якшо б так завжди мало машин було б...
Developer писав:Ех... як же ж сьогодні милу було їхати на роботу зранку . Я навіть спочатку не зрзумів шо сталося - перехрестя Стрийської - практично без машин. Нукова, кульпарківська - так само. По Антоновича і Героїв Упа до роботи взагалі їхав практично сам по вулиці. Спочатку не міг зрозуміти де ділися люди, а потім згадав шо сьогодні вихідний і тільки я працюю . Ех, якшо б так завжди мало машин було б...
Я подивився на плани щодо закриття вулиць на ремонт (Зелена, личаківська, городоцька тощо) і на терміни виконання (до листопада), і зрозумів - я купив вєлік не дарма! До того ж чистий іспанець - Orbea (!) і модель співзвучна - SATE (SEAT) http://www.orbea.com/int-en/bicis/modelos/sate/ Так що тепер напевно доведеться їздити вєліком, принаймі так збережуться нерви, кошти на бензин і мотор (спека і пробки). Ну а заодно і активність якась м"язова
Irbis писав:Я подивився на плани щодо закриття вулиць на ремонт (Зелена, личаківська, городоцька тощо) і на терміни виконання (до листопада), і зрозумів - я купив вєлік не дарма! До того ж чистий іспанець - Orbea (!) і модель співзвучна - SATE (SEAT) http://www.orbea.com/int-en/bicis/modelos/sate/ Так що тепер напевно доведеться їздити вєліком, принаймі так збережуться нерви, кошти на бензин і мотор (спека і пробки). Ну а заодно і активність якась м"язова
Станом на 7-му ранку сьогодні, Личаківська ще відкрита для проїзду. Це дивно, знаки всюди стоять давно, але заклеєні, і на сайті управління ДАІ є інфа, що вулицю мали-б закрити на ремонт ще 07.06.2011.