Я помітив, що та музичка тобі подобається. На кожній зустрічі та й на квесті вона грала в твої бібіціPioneer писав:Don Omar feat. Lucenzo - Danza Kuduro

Модератори: Olka, APod, ToLida
Я помітив, що та музичка тобі подобається. На кожній зустрічі та й на квесті вона грала в твої бібіціPioneer писав:Don Omar feat. Lucenzo - Danza Kuduro
Дуже приємно було зробити свій невеличкий вклад в загальне свято! Без перербільшення, оцінюючи відгуки, воно вдалося. Наступного року зроблю по максимуму, щоб приєднатися до всіх заходів!puff писав:Ну що ж...
Сталося!
Нам уже два роки!!!
Усіх одноклубників вітаю з нашим святом.
Ліда, Irbis, Crayfish - дякую вам за... та за все
Особлива подяка In_Spector-у.
Віталій, ти переймався тим як прописатися і виставитися нульовкою, а тепер не відомо хто кому має виставляти.
Дякую тобі від усього нашого гурту, а особливо від організаторів сьогоднішнього дійства
Друзі мої, пишу ще тут, щоб тематично доповнити свою подяку і щоб всі її побачили...Ліда писав:Дороге Сеатівське Братство, любі клаббери, хочу висловити свою подяку всім, хто приймав активну участь в святкуванні Другого офіційного Дня Народження SEAT-club у Львові!
Дякую всім небайдужим і автоемоційним особистостям!
Дякую Irbisу за цікавий тематичний квест!
Дякую In_Spectorу за максимальне сприяння в питанні супроводу автопробігу!
Особливо хочу відзначити puffа і crayfishа з їхніми дорогими "половинками" Олею та Оксаною! Шановні мої, без Ваших організаторських здібностей та зусиль неможливим було б таке свято! Д Я К У Ю ! ! !
Окремо хочу скласти слова подяки звернені до Shaki_ ...
Дякую людині , яка приїхала зі столиці, щоб допомогти, підказати і підтримати! Дякую за прапори! Дякую просто за те, що готувала канапки, розливала юшку, пильнувала за святковим столом і порядком! (і знаєте, корона на голові їй зовсім не заважала робити то все легко і невимушено...)
в очікуванні фотозвіту від Puffa можу запропонувати для скромного перегляду декілька фото святкування...crayfish писав:Слайди - слайди - слайди!!!
Бомбове фото, я спочатку не повірив що вживу знято... але придивився і зацінив! Супер!!! Дуже кльово!puff писав: Шановні браття, оскільки сьогодні фотки я не встиг забрати, а завтра їду з самого ранку в Сколе, то фотки з'являться не раніше як в середу ввечері.
Ось вам ще одна фоточка для затравки![]()