Шановний LiloDrakoLiloDrako писав:Это же страна Хохляндия!
Як нашу країну, ми її любимо, а тому дуже просив би Вас, обмежитися в таких висловах, хоч б у Львівській гілці.
Дуже дякую

Модератори: Olka, APod, ToLida
Шановний LiloDrakoLiloDrako писав:Это же страна Хохляндия!
Вельмишановний пане! Бажаю Вас цілком і повністю запевнити, що ці слова були сказані з любов'ю і сумом, а не те, про що Ви подумали.puff писав: Шановний LiloDrako
Як нашу країну, ми її любимо, а тому дуже просив би Вас, обмежитися в таких висловах, хоч б у Львівській гілці.
Дуже дякую
Чувак тупо по фейс контролю не пройшов або флаєра немав.AndrewK писав:Дуже пізнавальне відео. Виявляеться на Перфецького діє дрес-код
http://www.youtube.com/watch?v=e9LiFm9c ... r_embedded
В таких випадках волію уточнити, щоб не додумувати самомуLiloDrako писав:Вельмишановний пане! Бажаю Вас цілком і повністю запевнити, що ці слова були сказані з любов'ю і сумом, а не те, про що Ви подумали.![]()
нам теж в шортах ходити забороненоAndrewK писав:Дуже пізнавальне відео. Виявляеться на Перфецького діє дрес-код
http://www.youtube.com/watch?v=e9LiFm9c ... r_embedded
Та мені на роботі теж є правила і на виробничу територію зайти самому чи провести гостя в шортах (інструкція по гігієні) чи на високих каблуках (інстркція по охороні праці) також провести не зможу. Але в офісі - нема питаньIn_Spector писав: нам теж в шортах ходити заборонено
Ну давайте не будемо плутати Божий дар з яєчнею. Я вільна людина і живу у вільній країні (ну принаймі на папері). Тому я можу ходити в чому завгодно, і в тому числі на весілля і в церкву. Про весілля тут направді різні бувають випадки, всяке бачив, а взагалі то так люди собі придумали і ходять в костюмах. Це літом звісно до 3-ої рюмки, а потім.. вже краще б в шортах приходили. Про церкву також. Це закони церкви, які десь забороняють десь ні, але туристи ходять без проблем в 90% випадків.crayfish писав:Щодо того відео - кожен судить по своєму і в міру свого світогляду.
Я вважаю, що тут міліціонери праві на 100%. Може комусь неприємно споглядати волохаті ноги чолов"яги, який прийшов в управління? А якщо серйозно - то просте виховання і повага до ближнього не дадуть статися такій ситуації. Адже, коли ми йдем на весілля влітку чи до церкви в неділю - то шорти не розглядаємо, як варант одягу, хоч би як спекотно на вулиці не було.
Згідний, але не до кінцяIrbis писав: Ну давайте не будемо плутати Божий дар з яєчнею. Я вільна людина і живу у вільній країні (ну принаймі на папері). Тому я можу ходити в чому завгодно, і в тому числі на весілля і в церкву. Про весілля тут направді різні бувають випадки, всяке бачив, а взагалі то так люди собі придумали і ходять в костюмах. Це літом звісно до 3-ої рюмки, а потім.. вже краще б в шортах приходили. Про церкву також. Це закони церкви, які десь забороняють десь ні, але туристи ходять без проблем в 90% випадків.
А вданному випадку має бути ЗАКОН, який не дозволяє з"являтися в держустановах в якомусь там вбранні. І то що працівникам жарко, не може бути приводом заздрісті з їхнього боку і небажання пропустити людину, для здійснення законних прав. Якщо такий закон є - прошу в студію! Інакше - нах! Неприємно споглядати, не споглядай. Це на мої і твої гроші існуть всі ці так звані "держустанови"...
Як я був малий, то це трактувалось як: "чік-чірік - а я в доміку"!puff писав:Хто знає, що то за нова тема в ДПС-ників.
Звернув увагу на те, що патрульні машини, які стояли на обочині (їздив на Стрий у вихідні) тепер відмічені червоно-білими конусами. Що б це мало означати
Внутрішні речі тому і є внутрішні, що не можуть обмежувати права і свободи відвідувачів. Тому таке обмеження є нелегальним, враховуючи що це держустанова, яку відвідують при необхідності і альтернатив якій немає, а не нічний клуб який залежно від бажання можна відвідувати чи ігнорувати. Тим більше враховуючи, що закондавче підкріплення дрес-коду відсутнє. По простому це офісне приміщення, яке не є зоною підвищеної гігієни чи певної категорії небезпеки.crayfish писав:Чіткого закону про те що одягати при відвідуванні держустанов нема, проте є різні накази, розпорядження листи та ін. відомчі інструкції - от у них є пункт про дрес-код для відвідувачів.
Щоб я скис, якщо вдягаючи звичну літню буденну форму одягу (сорочку на короткий рукав чи футболку та шорти/бриджі) виявляю комусь неповагуcrayfish писав:Має бути елементарна взаємоповага одне до одного - тоді і не буде таких казусів.