Вітаю в клубі!
Модератори: Olka, APod, ToLida
Виглядає так, що у нас новенький з'явивсяCOR писав:Фафакал черной Кордобе в пятницу возле монумента славы )
Ні, тут я представлятиму місто-герой СтрийToLida писав:
Gagarin, признавайся - Ти таки львівський?![]()
ай-ай-ай!!!Gagarin писав:ДякуюСпойлери дійсно жирні, по ходу оригінал АВТ. На Бернс-авто в принципі нормальні хлопаки, в моїй машині не було домкрата, то вони по мому переконливому проханню вийняли його з чорної Алтеї
І довідку хорошу зробили, короче нормальна контора. А на рахунок номерів то вони перекочували з мого Кенгурятка
І там тільки три двійки, Paint рулить
Вітаємо, друже в нашому веселому товариствіvaol19 писав:Новачкив приймаєте? Якщо так то буду обов"язково
Та я так подивлюся,зараз якщо копійчина в кишені є- можливо без допуску ЛЮБІ номери замутить... По роботі доводиться частенько бувати в міжрайонному ВРЕР,то можна вибрати які сподобаються,але з тих що є в наявності. А от останнім часом ставив на облік в обласному пару трійку машинок - мене здивувало те,що "домовитися " про блатні номери там багато простіше,але й дорожче...За те,і вибір як у супермаркеті.In_Spector писав:Судячи по номеру - маєшь "допуск" до номерів
точно! такі спойлери стоять на оригінальному АБТовському обвісі,накладки порогів,ще й розводка вихлопної системи також на дві труби! Классно виглядає,сам голову ламаю як собі так зробити.Спойлери дійсно жирні, по ходу оригінал АВТ