rulon писав:Я купив захист мотора з-ду ім. Фрунзе, м. Харків - 650 грн (оригінальний 1100 грн разом зі встановленням). Ставив в офіціалів. Сказали що цей захист кращий від тих які вони встановлюють. За встановлення +3 специфічні гайки взяли 250 грн.
Щось аони набрехали з гайками! Вони що, зі срібла?...
У представників Фрунзе можна замовити за ті ж гроші захист товщий на 0.5-1мм. При цьому, доплату не беруть!
А де брав? Щось дорого. Здається мені що у представництві дешевше... Чи це інфляція?...
650 грн - це в їхньому представництві. Встановлення 250 - так, дорого...... думав сам поставити в гаражі, але добре що поставив на сервісі. Я ж не знав що і де треба сверлити + тих трьох гайок не додали в представництві з-ду... де би я їх взяв в суботу в гаражі при розібранній машині + спеціальним ключом їх потрібно було розклепати... а так година - захист професійно встановлений, форсунки на лобове продуті + чисті руки (в мене ). Виявляється печатки в сервісну книжку про захист не ставиться, хоч рахунок я причепив до книжки...
rulon писав:650 грн - це в їхньому представництві. Встановлення 250 - так, дорого думав сам поставити в гаражі, але добре що поставив на сервісі. Я ж не знав що і де треба сверлити + тих трьох гайок не додали в представництві з-ду... де би я їх взяв в суботу в гаражі при розібранній машині + спеціальним ключом їх потрібно було розклепати... а так година - захист професійно встановлений, форсунки на лобове продуті + чисті руки (в мене ). Виявляється печатки в сервісну книжку про захист не ставиться, хоч рахунок я причепив до книжки...
прикриває все - від бампера і аж до вроді каталізатора і від підкрилка до підкрилка.... має ребра жорсткості + прорізи би продувався мотор. Закрило знизу все. Досить міцна і тверда. Товщина вроді 2 мм. (так сказали в представництві). Має зливний отвір для масла. Має дірку закриту (при потребі відкривається) би фільтр масляний поміняти. Теоретично руку туда просовуєш, але практично х.з. чи знімеш через той отвір фільтр.... в гіршому разі при заміні фільтра треба буде знімати всю бляху, але то дурниця відкрутити пару болтів... або знімати фільтр через капот. Говорив з менеджером - якщо було б хоча 4 людей то ціна буде 550 грн/шт.
rulon писав:прикриває все - від бампера і аж до вроді каталізатора і від підкрилка до підкрилка має ребра жорсткості + прорізи би продувався мотор. Закрило знизу все. Досить міцна і тверда. Товщина вроді 2 мм. (так сказали в представництві). Має зливний отвір для масла. Має дірку закриту (при потребі відкривається) би фільтр масляний поміняти. Теоретично руку туда просовуєш, але практично х.з. чи знімеш через той отвір фільтр в гіршому разі при заміні фільтра треба буде знімати всю бляху, але то дурниця відкрутити пару болтів... або знімати фільтр через капот. Говорив з менеджером - якщо було б хоча 4 людей то ціна буде 550 грн/шт.
Так, з ними можно торгуватись! Я у них сітку купляв на рпдіатор - взагалі сміхотворні ціни Се Сеатів, здається і так все ГУТ з грілем радіатора, а от на паджері - камінці великі подряпини на сотах радіатора залишають...
Я купил после того как пробил поддон на "Кривой Рог-Никополь"... Но ещё не поставил. Защита килограмм 20 весит. При ударе наверное кузов поведет, но поддон не пробьет Правда ещё не поставил
Ставил защиту из поликарбоната себе год назад. На этих выходных успешно разбил ее на куски.
Вроде говорили, что это не возможно когда брал и поменяют если удастся это сделать.
Еще слизало болт коробки. Туда эта защита не достает.
Туда еще один кусок видимо надо ставить.
Кроме этого как не приделывали ее несколько раз на поворотах создается звук как будто что-то срежетит по ней. Так и ездил. После раскола защиты звук пропал:)
Какой русский не любит быстрой езды? Тот что всмятку.
Николай78 писав:Ставил защиту из поликарбоната себе год назад. На этих выходных успешно разбил ее на куски.
Вроде говорили, что это не возможно когда брал и поменяют если удастся это сделать.
Еще слизало болт коробки. Туда эта защита не достает.
Туда еще один кусок видимо надо ставить.
Кроме этого как не приделывали ее несколько раз на поворотах создается звук как будто что-то срежетит по ней. Так и ездил. После раскола защиты звук пропал:)
Это такая у тебя немного прозрачная, светлая? Если да то странно, у меня две зимы откатала по кускам льда, бугры на асфальте в Херсонской обл и Тарханкут в этом году, пока целая, поцарапаная првда очень сильно. Минус токо клиренс.
Да, прозрачная. Полицейский щит. Сам удивился что расклолась. Удар был не очень сильный, но существенный.
У тебя на ней написано латинскими "POLICE SHIELD"? Я вот думаю, не подсунули ли мне диллеры в Киеве оргстекло в обход головной конторы, т.к. сделан щит был явно кустарно. Плохо ставали на место крепления.
Какой русский не любит быстрой езды? Тот что всмятку.