Стефко, ти даремно так думаєш
Гарантую, що ніякого підвоху чи підлаштунків немає і бути не може.
Пояснення просте - авто (чи будь-який інший головний приз у будь-якій акції) коштує від 50 000 до 200 000, а імідж бренду (в т.ч. Світоч, Нестле чи Рукавичка) - значно дорожче.
puff, ану давай чесно скажи... чи є шанс котромусь із нас (простих смертних) таки осідлати того Білого Левчика?
Чи там вже давно наперед все порішали? І тільки формально чекають завершення Акції, щоб оголосити ім'я переможця?
Точно, пам'ятаю! Було таке... Володя ще й до співробітників відразу телефонував, щоб пересвідчитись чи правдиву інфу Любчик виголосив! І бештався, що не знав про таку гарну новину...
Так-так! Є така акція!!! Я, як постійний покупець у "Рукавичці" завжди беру тамка участь у розіграшах, наразі, крім горілки і шампана ніц не виграв, але: - хто не грає - той не має!!!
ToLida писав:Данило, я шось не пойняла...
Як до Києва, то вони і на пиво! ... і в сауну! ... гляньте - відразу перші зголошуються і біжать!
Не треба тут створювати фіктивну активність.
Ви давайте хоча б раз якийсь клубний захід відвідайте і прийміть активну участь в міроприємстві, покажіть себе - на що здатні? Запропонуйте щось!
А то у Львові вас арканом нікуда не затягнеш! Незважаючи на всі пропозиції і заохочення. Лінтюхи...
Шуткуєш? пом'ятаєш, мені хтось (Ти) пропонував на лазертаг піти, я казав, що ок,без питань, але ніхто так і не передзвонив...
Типу не знаю куди то писати, то пишу сюди. Інформація для роздумів.
Говорив сьогодні зі знайомою, питала чи часом не йду на відкриття стадіону в суботу. "БіБіСі " (баба бабі сказала) передає, що в лікарнях персонал попередили про ймовірні жертви у субботу, типу конструкції погані і вони таким чином "перевіряють втривалість". Каже попросили звільнити якомога більше палат... Вот.
П.С. Паніку не сію, просто передаю сказане по БіБіСі
П.С.С. Ще каже що білети роздають наліво і направо студікам...
Народ, та то все дурниці!
Кожен відвідуючи такий масовий захід має бути свідомим того, що при такому мега скупченні людей є більша імовірність якогось "не зовсім приємного випадку"...
Звичайно ви будете почувати себе більш захищеним сидячи вдома перед телевізором (хоч зовсім не факт!)
А заходи перестороги по лікарнях - то теж прогнозоване явище при проведенні таких масових дійств.
Не надумуйте поганого!
Все буде добре! І КРУТО!