ммм, то типу буквочки наклеяні, і в квест грав - капєц! То я селебріті!?Irbis писав:2StE@LtH То ж в тебе наклейка на машині, як нік твій?Тоді хто тебе не знає!?
Може і в квест грав колись?
Виродки на дорогах
Модератори: Olka, APod, ToLida
Re: Виродки на дорогах
- puff
- Участник клуба
- Автомобиль: Seat Ibiza Sport 2.0
- Контактна інформація:
Трафунки в житті бувають різні (наприклад, як у Crayfish-а). І коли мені доводиться чудити на дорозі, то я свідомий того, що інші водії назвуть мене виродком в тій ситуації. І будуть праві на 100%. Я б і сам себе назвав так зі сторони.Stef писав:...всталю свої 5 копійок...думаю 99% нас час від часу бувають тими самими "виродками" для інших учасників дорожнього руху...але,і тут,важливо...
...але дехто це робить дійсно ЛИШЕ ПРИ НАГАЛЬНІЙ ПОТРЕБІ(приклади вже наводились)...а дехто це робить АБСОЛЮТНО СИСТЕМАТИЧНО(бо має "право"на такі дії:ксіви,папіків-депутатів,прокурорів,суддів і т.д) і вони срали на всіх решта,і що вони думають...
...просто в обох випадках для нас вони "виродки",так як і від одних і інших ми страждаєм однаково,але ж про БЛАГІСТЬ НАМІРІВ ми взнати апріорі не можемо!!!
...але думаю,десь там ВИЩЕ воно "відслідковується" і воздається все-одно...
Але, як на мене, жодна ситуація не виправдовує неадекватну поведінку на дорозі.
[img]http://puff.orgfree.com/NightIba.gif[/img] [url=http://mova.ridne.net/profile/2361][img]http://mova.ridne.net/profile/2361/2.png[/img][/url]
- AndrewK
- Участник клуба
- Автомобиль: Cordoba Sport 2.0
Сьогодні проводив типове навчання для виродка.
Місце: АЗС "Укрнафта" на Науковій навпроти "Сільпо" (біля готелю Супутник")
Причина: вівця бальзаківського віку на Хонді CR-V з замашками президента, що заїхала на заправку під "цеглу" та мала бажання виїхати також під цеглу (вниз на Наукову). Мене відповідно вкурвило наглухо (вже другий випадок такий маю на тій заправці), я їй став бампер в бампер і тупо ігнорив. До неї також показно не доходило. Через пару хвилин мене ще більше вкурвило, я вийшов і голосно запитався чи їй права з машиною в комплекті подарували і чи воно в упор знаки не бачить і не знає, але від неї через закрите вікно ??????????????? чути небуло, про що я їй голосно повідомив. Далі спілкувався викючно через заправщика, до якого вона вікно опускала. Ще через пару хвилин я вийшов і показазно почав фоткати ситуацію, включно з її ?????????????????
. Далі сів назад і почав банально спілкувтися з дружиною (сиділа в машині). Ще через пару хвилин воно вкрило,що їй там ніфігане світить , здала назад і виїхала через правильний виїзд. Навчання проведено 
Фотки згодом
Місце: АЗС "Укрнафта" на Науковій навпроти "Сільпо" (біля готелю Супутник")
Причина: вівця бальзаківського віку на Хонді CR-V з замашками президента, що заїхала на заправку під "цеглу" та мала бажання виїхати також під цеглу (вниз на Наукову). Мене відповідно вкурвило наглухо (вже другий випадок такий маю на тій заправці), я їй став бампер в бампер і тупо ігнорив. До неї також показно не доходило. Через пару хвилин мене ще більше вкурвило, я вийшов і голосно запитався чи їй права з машиною в комплекті подарували і чи воно в упор знаки не бачить і не знає, але від неї через закрите вікно ??????????????? чути небуло, про що я їй голосно повідомив. Далі спілкувався викючно через заправщика, до якого вона вікно опускала. Ще через пару хвилин я вийшов і показазно почав фоткати ситуацію, включно з її ?????????????????

Фотки згодом
Востаннє редагувалось 18 жовтня 2011, 07:23 користувачем AndrewK, всього редагувалось 3 разів.
Нехай русня здохне
- ToLida
- Участник клуба
- Автомобиль: Seat Tolida SW 1.6i
??????????????
Шановні форумчани, пишучи пости зважайте на ненормативну лексику! Вона неприпустима навіть в підкоректованому викладі!
Шановні форумчани, пишучи пости зважайте на ненормативну лексику! Вона неприпустима навіть в підкоректованому викладі!
[url=http://forum-lines.ru/][img]http://forum-lines.ru/rez/ab170872.gif[/img][/url]
[b][color=#BF00BF]Аж КАПЕЦЬ як все АЛІҐАНСЬКО!!![/color][/b]
[b][color=#BF00BF]Аж КАПЕЦЬ як все АЛІҐАНСЬКО!!![/color][/b]
- puff
- Участник клуба
- Контактна інформація:
Як на мене, Андрій, то в цій ситуації ти перегнув палку.
Страшна проблема заїхати на заправку не в тому місці.
Скільки є таких ситуацій, коли знак, що забороняє заїхати на заправку встановлюється конкуруючими АЗС для перетягування клієнтів на свою сторону.
А якщо я хочу заправитися саме там і бачу, що той знак абсолютно не доречний, то поїду так як мені зручно (свідомо порушуючи).
Скільки є таких ситуацій, коли знак, що забороняє заїхати на заправку встановлюється конкуруючими АЗС для перетягування клієнтів на свою сторону.
А якщо я хочу заправитися саме там і бачу, що той знак абсолютно не доречний, то поїду так як мені зручно (свідомо порушуючи).
[img]http://puff.orgfree.com/NightIba.gif[/img] [url=http://mova.ridne.net/profile/2361][img]http://mova.ridne.net/profile/2361/2.png[/img][/url]
2 puff
Знак СТОП устанавливает сама АЗС для регулирования движения на ней, что бы все заезжали с одной стороны и выезжали с другой, тем самым не создавая пробок и аварийных ситуаций на территории АЗС. Так что никакого заговора там нет.
Но правда всегда есть "водители", считающие, что знаки не для них. Потому и именуются согласно названия темы, хотя я бы приравнивал их к секс-меньшинствам, но то мое личное мнение.
Пы.Сы.
Со своей стороны полюбляю в пробке загонять едущих по встречке в свою полосу. Особое удовольствие получаю, когда им приходится сдавать задним ходом еще дальше, чем они выехали.
Знак СТОП устанавливает сама АЗС для регулирования движения на ней, что бы все заезжали с одной стороны и выезжали с другой, тем самым не создавая пробок и аварийных ситуаций на территории АЗС. Так что никакого заговора там нет.
Но правда всегда есть "водители", считающие, что знаки не для них. Потому и именуются согласно названия темы, хотя я бы приравнивал их к секс-меньшинствам, но то мое личное мнение.
Пы.Сы.
Со своей стороны полюбляю в пробке загонять едущих по встречке в свою полосу. Особое удовольствие получаю, когда им приходится сдавать задним ходом еще дальше, чем они выехали.
- Developer
- Участник клуба
- Автомобиль: Seat Leon 1.6
А мені здається є різниця свідомо порушувати бо:puff писав:Як на мене, Андрій, то в цій ситуації ти перегнув палку.
а) в мене якась ситуація і я реально спішу, бо там шось зле;
б) мені так хочеться, бо он тут знак а мені он туди, ось-ось тут 2 кроки, але блін обїжджати так довго

с) мені все поф..., сраффф я на всіх кругом і вносі я маю вашу думку з вашими ПДР
Ну і типу не порушувати, але робити всякі мудачества на дорозі, бо я люблю повийо..., бо в мене круто затюнінгований машин вітчизняного виробництва, або просто настрій поганяти... Я типу не порушую, але часто просто роблю неадекватні дії, які можуть спричинити дтп.
Як на мене у всіх цих ситуаціях для інших ти будеш мудаком

Наприклад, я не можу сказати шо я мега святоша і зажди дотримуюся правил руху

- Developer
- Участник клуба
- Автомобиль: Seat Leon 1.6
А я таких, ніколи не пускаю назад в ряд, коли їду в попутньому напрямкуFoolhardy писав: Пы.Сы.

До слова, зазвичай це не варіант "вибачте хлопці я реально дуже спішу і не можу стояти в пробці". Зазвичай це або здоровий мерседес, або БМВ, або ше якась машинка в ціновому діапазоні поза 60К долярів. Чесно, ше жодного разу не бачив на зустрічній Сеата, якусь маленьку Хондочку чи Шкоду. Переважно це шось в 1,5-2 рази більше за мого Сеата, з бажано чорного кольору і з наглухо занотованими вікнами.
- puff
- Участник клуба
- Контактна інформація:
Я писав не про СТОП, а про стрілку "рух тільки прямо", коли дорога однополосна та ще й з нормальною розміткою.Foolhardy писав:...Знак СТОП устанавливает сама АЗС ...
Ситуація така, я їду , заправка, яка потрібна мені, з протилежного боку, а на моїй стороні АЗС, на якій я не заправляюся. Дорога однополосна, розмітка розірвана але стоїть знак "тіко прамо" (ну або направо) - типу їдь до мене, а не до конкурента

А з рештою - АБСОЛЮТНО ЗГОДЕН!
А я бачив, навіть кордобаса старішого за такою справою, на Трускавецькій, якраз коли їхав на зустріч. Таких хватає завжди.Developer писав:Чесно, ше жодного разу не бачив на зустрічній Сеата, якусь маленьку Хондочку чи Шкоду. Переважно це шось в 1,5-2 рази більше за мого Сеата, з бажано чорного кольору і з наглухо занотованими вікнами.
Я теж ніколи не впущу в свій ряд людину, яка тупо їде по зустрічній, а потім з квадратною мордою ломиться передімною.
Востаннє редагувалось 18 жовтня 2011, 11:05 користувачем puff, всього редагувалось 1 раз.
- AndrewK
- Участник клуба
Не вважаю, що палку перегнув, бо "мав час і натхнення" (С)
А та хитровимахана дамочка точно нікуди не спішила, бо в іншому випадку не втикала б там 10хв., або на крайняк сказалаб б щось розумного, а не бавилася б "міма в акваріумі"
А та хитровимахана дамочка точно нікуди не спішила, бо в іншому випадку не втикала б там 10хв., або на крайняк сказалаб б щось розумного, а не бавилася б "міма в акваріумі"
Нехай русня здохне
- сеатовод
- Генерал-Лейтенант
- Автомобиль: SEAT altea
По темі...." Переважно це шось в 1,5-2 рази більше за мого Сеата, з бажано чорного кольору і з наглухо занотованими вікнами."Developer писав: А я таких, ніколи не пускаю назад в ряд, коли їду в попутньому напрямку. Нефиг, найрозумнішими бути.
![]()
До слова, зазвичай це не варіант "вибачте хлопці я реально дуже спішу і не можу стояти в пробці". Зазвичай це або здоровий мерседес, або БМВ, або ше якась машинка в ціновому діапазоні поза 60К долярів. Чесно, ше жодного разу не бачив на зустрічній Сеата, якусь маленьку Хондочку чи Шкоду. Переважно це шось в 1,5-2 рази більше за мого Сеата, з бажано чорного кольору і з наглухо занотованими вікнами.
http://zahvat.net/15/4160/
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Любіть Україну, тримайте порох сухим...
2 сеатовод
Ну и зачем переводить обыденные вещи в политическое русло? Никакой связи с обсуждаемым вопросом это видео не имеет.
А по поводу видео, все кто хотел его увидеть его уже посмотрели и сделали выводы. Жду с нетерпением, когда доделают вертолетную площадку и перестанут перекрывать город. Надеюсь летать будет не только наш гарант, но и иже с ними - больше шансов, что не долетят. Жаль, что в свое время рухнул самолет с поляками, а не с нашими гарантами.
Ну и зачем переводить обыденные вещи в политическое русло? Никакой связи с обсуждаемым вопросом это видео не имеет.
А по поводу видео, все кто хотел его увидеть его уже посмотрели и сделали выводы. Жду с нетерпением, когда доделают вертолетную площадку и перестанут перекрывать город. Надеюсь летать будет не только наш гарант, но и иже с ними - больше шансов, что не долетят. Жаль, что в свое время рухнул самолет с поляками, а не с нашими гарантами.
- crayfish
- Участник клуба
- Автомобиль: тимчасовий пішохід
Вчора на Сеаті, мало Таврію не переїхав...
Виїхав на кільце, (перехрестя Б.Хмельницького\ Липинського, біля АС-2), там три смуги, я зайняв середню (бо мені на четвертий з"їзд треба) їду, і тут напереріз мужик на Таврії із крайньої лівої (внутрішньої) смуги на крайню праву - на виїзд із кільця ламанувся, якраз мені в ліве переднє крило ціляв - я екстренно гальмував і почав сигналити, ще й матюкаюсь А там якраз Даішники стоять - на тому виїзді, куди Тавровод хотів з"їхати - і мєнт то все бачив.. Таврію з таким поглядом і жестами пиняв, наче та Таврія кортеж презика підрізала... Я ще хотів стати і обматюкати того мужика напряму, але думаю, йому від дайців дістанеться - створення аварійної ситуації + неправильний проїзд кільця. Отака історія. Хоча я його бидлом не вважаю - мало чого то так сталось... на його місці міг бути будь-хто.
Виїхав на кільце, (перехрестя Б.Хмельницького\ Липинського, біля АС-2), там три смуги, я зайняв середню (бо мені на четвертий з"їзд треба) їду, і тут напереріз мужик на Таврії із крайньої лівої (внутрішньої) смуги на крайню праву - на виїзд із кільця ламанувся, якраз мені в ліве переднє крило ціляв - я екстренно гальмував і почав сигналити, ще й матюкаюсь А там якраз Даішники стоять - на тому виїзді, куди Тавровод хотів з"їхати - і мєнт то все бачив.. Таврію з таким поглядом і жестами пиняв, наче та Таврія кортеж презика підрізала... Я ще хотів стати і обматюкати того мужика напряму, але думаю, йому від дайців дістанеться - створення аварійної ситуації + неправильний проїзд кільця. Отака історія. Хоча я його бидлом не вважаю - мало чого то так сталось... на його місці міг бути будь-хто.
[URL=https://matchnow.life]Optimal casual Dating[/URL]
- AndrewK
- Участник клуба
Блін. Ці вихідні були просто мегабагаті на виродків. Перше один сабж під мене нирнув, а потім либився як майський роз з понтом нічого небачив і навіть не чув як ти сигналив. Другий сабж вилізав з подвір'я і доказував, що він до мене "перешкода праворуч".
А закінчились вихідні мегафеєрично... Олень на прадо на парковці кінгкроса дверима ввалив мені по дверях (локально чуть стесано лак). Коли я його дочекався - спершу мудило почало бикувати, шо я від нього хочу невідомо що, потім почав на мене скакати тіпа чакноріс, але то не той варіант. Вкінці почав мені обіцяти, що "буду ходив і огладався"
. Сабж катається на чорному прадіку номер ВС5277ВМ і доказує, що "дуже поважна людина у Львові"
.
А закінчились вихідні мегафеєрично... Олень на прадо на парковці кінгкроса дверима ввалив мені по дверях (локально чуть стесано лак). Коли я його дочекався - спершу мудило почало бикувати, шо я від нього хочу невідомо що, потім почав на мене скакати тіпа чакноріс, але то не той варіант. Вкінці почав мені обіцяти, що "буду ходив і огладався"

Нехай русня здохне
- COR
- Старший солдат
- Автомобиль: CORdoba WHITE
Andrew, дааааа,выходные у тебя прошли на славу)))
Аndrew, п.с. давай фотки с заправки )
Аndrew, п.с. давай фотки с заправки )