Вопрос по пружинам на cordoba
- Av_m
- Генерал-Лейтенант
- Автомобиль: SEAT Leon 1P 1.9 stage 2
Re: Вопрос по пружинам на cordoba
Ого... Разве что на зиму ставить...
- Kesh@
- Полковник
- Автомобиль: Leon 1P 1.6 Cordoba 2.0
- Звідки: Kiev, Троещина-Борщаговка, Подол, Центр, уже на г.Щекавица
- Контактна інформація:
мини паркетник )))))
хотелось бы на мин 15 потестить на таких пружинах
есть кто-нить с такой переделкой в Киеве?
судя по фото смотрица не уверенно - просвет не свойственный кордобе, но нужно щупать за рулем
хотелось бы на мин 15 потестить на таких пружинах
есть кто-нить с такой переделкой в Киеве?
судя по фото смотрица не уверенно - просвет не свойственный кордобе, но нужно щупать за рулем
- Av_m
- Генерал-Лейтенант
- Автомобиль: SEAT Leon 1P 1.9 stage 2
Kesh@ писав:на какой резине машина на фото? (размер)
rulon писав:а зараз стоять 15" і 60 профіль.
- rulon
- Участник клуба
- Автомобиль: Seat Cordoba Sport
- Контактна інформація:
1. Машина на високопрофільній резині. На рідних дисках і низькопрофільній резині буде виглядати так як з салону.
2. Пружини вже трошки просіли - зараз вже не так задерта.
3. Керованість не пострадала взагалі... принаймі я того не відчуваю, а їзджу я, скажем так, не в економному режимі.
4. Порівнював зазори з непіднятою (вже просівшою) кордобою. Різниця по заду десь на 5-7 см. Перед десь 3-5 см
На фото дійсно виглядає страшнувато - в живу природніше.
Тепер гружу 250-270 кг + балон в багажнику - машина сідає десь на 2-3 см. Тобто грузу практично не відчутно.
Набагато комфортніша стала підвіска на поганих дорогах + набагато комфортніше проїзджати лежачі поліцаї. їх практично не відчуваю.
2. Пружини вже трошки просіли - зараз вже не так задерта.
3. Керованість не пострадала взагалі... принаймі я того не відчуваю, а їзджу я, скажем так, не в економному режимі.

4. Порівнював зазори з непіднятою (вже просівшою) кордобою. Різниця по заду десь на 5-7 см. Перед десь 3-5 см
На фото дійсно виглядає страшнувато - в живу природніше.

Тепер гружу 250-270 кг + балон в багажнику - машина сідає десь на 2-3 см. Тобто грузу практично не відчутно.
Набагато комфортніша стала підвіска на поганих дорогах + набагато комфортніше проїзджати лежачі поліцаї. їх практично не відчуваю.

- Kesh@
- Полковник
- Автомобиль: Leon 1P 1.6 Cordoba 2.0
- Звідки: Kiev, Троещина-Борщаговка, Подол, Центр, уже на г.Щекавица
- Контактна інформація:
балон в багажнику відсутній, важкого вантажу практично не перевозитьсяrulon писав:
метою встановлення пружин лишається лише виключення пробоїв підвіски через експлуатацію машини по Черкаським дорогам (1...2рази в 2...3 міс), київські пагорби особливою рівністю не відзначаються
як приїжджаю на Черкащину - серце кров’ю обливається
- rulon
- Участник клуба
- Контактна інформація:
ну то не знаю.... як варіант - поміняти пружини + загрузити салон+багажник так десь на 400-450 кг і лишити машинку на тиждень. Пружини просядуть так як має бути і вже тоді кататись.
Ви просто вже забули як виглядали Ваші машинки в салоні, з яким кліренсом вони були коли тільки виїхали з салону. + зразу був розчарований пробоями підвіски. Тепер все ок. Весною поставлю на рідні диски + резина 45 профіль. Думаю від кордоби без пробігу практично відрізнятись не буде.
Скинтесь на бензину комусь одному, приїдьте до Львова на вихідні. Місто побачите + покажу машинку.

Ви просто вже забули як виглядали Ваші машинки в салоні, з яким кліренсом вони були коли тільки виїхали з салону. + зразу був розчарований пробоями підвіски. Тепер все ок. Весною поставлю на рідні диски + резина 45 профіль. Думаю від кордоби без пробігу практично відрізнятись не буде.
Скинтесь на бензину комусь одному, приїдьте до Львова на вихідні. Місто побачите + покажу машинку.

-
- Старший Сержант
Или подобрать другую пружину
Родная пружина
SUPLEX 39173
Сторона установки задний мост
Толщина [мм] 9,75
Длина [мм] 338
Наружный диаметр 1 [мм] 105
Вес [кг] 1,2
Та что стоит
SUPLEX 39200
Толщина [мм] 11,25
Длина [мм] 350
Наружный диаметр 1 [мм] 111
Вес [кг] 1,7
Отличие в толщине витка и ДЛИНЕ. Подбирайте длину аналогичную родной и можно смело ставить.
П.С. уже заказал пружины буду ставить.
Спасибо Владимиру и Рулону за помощь в устранении СПЕЦИАЛЬНО заложенного дефекта производителем в данный автомобиль.
Родная пружина
SUPLEX 39173
Толщина [мм] 9,75
Длина [мм] 338
Вес [кг] 1,2
Та что стоит
SUPLEX 39200
Толщина [мм] 11,25
Длина [мм] 350
Вес [кг] 1,7
Отличие в толщине витка и ДЛИНЕ. Подбирайте длину аналогичную родной и можно смело ставить.
Спасибо Владимиру и Рулону за помощь в устранении СПЕЦИАЛЬНО заложенного дефекта производителем в данный автомобиль.
-
- Полковник
- Автомобиль: SEAT CORDOBA 2.0
- Контактна інформація:
В багажнике почти пустой баллон и запаска. это высоко? Резина зимний мишлен 205-45. У рулона колеса неправильные. 

-
- Полковник
- Контактна інформація:
Пожалуйста! От немчура ,наделали бракованных автомобилей и нам спихнулиOgirok писав:Или подобрать другую пружину
Родная пружина
SUPLEX 39173
Толщина [мм] 9,75
Длина [мм] 338
Вес [кг] 1,2
Та что стоит
SUPLEX 39200
Толщина [мм] 11,25
Длина [мм] 350
Вес [кг] 1,7

Вы не смотрели какие пружины в поло седан?
-
- Полковник
- Контактна інформація:
Родная пружина толщина10мм. наружный диаметр 101мм длина( самое интересное)-311ммOgirok писав:Или подобрать другую пружину
Родная пружина
SUPLEX 39173
Толщина [мм] 9,75
Длина [мм] 338
Вес [кг] 1,2
Та что стоит
SUPLEX 39200
Толщина [мм] 11,25
Длина [мм] 350
Вес [кг] 1,7