Вопрос по пружинам на cordoba
-
- Старший Сержант
- Автомобиль: Seat Cordoba Sport
Re: Вопрос по пружинам на cordoba
Пружина от дизельной кордобы на 0,25 мм толще, т.е. эффект от такой пружины будет равен нулю.
-
- Полковник
- Автомобиль: SEAT CORDOBA 2.0
- Контактна інформація:
Неудержался. померял тоже. перед 635мм.зад650мм. при штатных колесах и гбо в багажнике.Kesh@ писав:Добрался до рулетки
на резине 195/55 р15 давление 2,2 атм
растояние до арки +-5мм
перед - 650 мм
зад - 690 мм
ЗЫ: сравнил с машинкой на штатных пружинах
перед - 610 мм
зад - 640 мм
-
- Полковник
- Контактна інформація:
Вчера разогнался на хорошей дороге до 180км/ч. Думаю амортизаторы пора менять! сейчас стоят каяба ,для кордоба не спорт. кто знает какого производителя штатные в комлектации спорт?
-
- Полковник
- Контактна інформація:
На каком пробеге они застучали? это не направляющие супортов!ищи другую причину.rulon писав:все ок. їздим... наїздив вже десь 2-3 тис. км. як і по місту так і по трасі. сьогодні купив кусок силіконового шлангу. буду на днях на сервісі набивати смазку в направляючі супортів (почали підстукувати) + міняти один резиновий пильник на направляючому супорта, то попрошу щоб понатягували на передні пружини - залишився комплекс від скрипу пружин в суху погоду. Керованість не помінялась, їзджу на розслабоні через рейки, в зимових коліях і т.д. Немає пробоїв підвиски на кузов коли попадаю на ями або на зсунутий асфальт (горби) + сміло беру їх між колеса не переживаючи що зачіплю низом.
- Av_m
- Генерал-Лейтенант
- Автомобиль: SEAT Leon 1P 1.9 stage 2
СаксVladimir писав:кто знает какого производителя штатные в комлектации спорт?
- rulon
- Участник клуба
- Контактна інформація:
пробіг 45 тис. з салону їх не чути. виявили їхній шат (стук) коли ними порухали на ямі.Vladimir писав: На каком пробеге они застучали? это не направляющие супортов!ищи другую причину.
-
- Полковник
- Контактна інформація:
Положи смазку и не вздумай менять. это развод !у меня пробег 180- тысяч и ничего не стучит.
- rulon
- Участник клуба
- Контактна інформація:
та і не думаю міняти. хочу поміняти сам резиновий пильник, який порвався + купив смазку хадо для направляючих супортів - напхаю її і все.
- rulon
- Участник клуба
- Контактна інформація:
поставив литі диски з літньою резиною (45 профіль). По ходовим якостям все ок. Але...ну не подобаються мені зазори між колесами і арками, особливо задні. Неприродньо великі вони якісь. Немає тих ліній, того стилю попередньої низької кордоби, які так подобались.... При заміні коліс побачив, що сайленти вже понадривані. Тож найближчим часом буду їх міняти. БУДУ ПРОСИТИ НА СТО ЩОБ ПІДРІЗАЛИ (ЗАНИЗИЛИ) ПРУЖИНИ ЯКІ ЗАРАЗ СТОЯТЬ НА МАШИНІ. Так як по товщині вони якраз щоб не було пробоїв, для комфортої їзди. А по висоті - треба опустити машину на 2-3 см.
Хто що думає? Чи можна обрізати їх з кожної сторони по 1-2 см, або з одної сторони (2-3см) так щоб вони і далі безпечно сиділи в своїх місцях?
Хто що думає? Чи можна обрізати їх з кожної сторони по 1-2 см, або з одної сторони (2-3см) так щоб вони і далі безпечно сиділи в своїх місцях?

Наконец - то добрался до рулетки, померял перед 65 см. зад. 67 см. от почвы до арки. Резина 195-55R15 2.1 атм. давление колесах. Я доволен как СЛОН. Спасибо Володе. 

-
- Полковник
- Контактна інформація:
Абсолютно согласен, смотрится не так как задумывалась!rulon писав:поставив литі диски з літньою резиною (45 профіль). По ходовим якостям все ок. Але...ну не подобаються мені зазори між колесами і арками, особливо задні. Неприродньо великі вони якісь. Немає тих ліній, того стилю попередньої низької кордоби, які так подобались.... При заміні коліс побачив, що сайленти вже понадривані. Тож найближчим часом буду їх міняти. БУДУ ПРОСИТИ НА СТО ЩОБ ПІДРІЗАЛИ (ЗАНИЗИЛИ) ПРУЖИНИ ЯКІ ЗАРАЗ СТОЯТЬ НА МАШИНІ. Так як по товщині вони якраз щоб не було пробоїв, для комфортої їзди. А по висоті - треба опустити машину на 2-3 см.

Vladimir поменял стойки и какие поставил.

- rulon
- Участник клуба
- Контактна інформація:
а все ж, можна "підрізати" пружини?
-
- Полковник
- Контактна інформація:
Поставь обратно штатные!!! зачем резать?
-
- Полковник
- Контактна інформація:
еще не менял. по качеству меня устраивают каяба. пару лет без дела валяются комплект передних бельштайны б4 вот их наверно и поставлю.Кинг писав:Vladimir поменял стойки и какие поставил.