antiДот писав:ну да - інженери розробляли, виробник тестував - всі дурні. А grab - д'артаньяном всіх вивів на чисту воду. Спробуй вимкнути і поїзди регулярно без цієї системи взімку, оціниш, як зміниться поведінка авто при розгонах на слизькій поверхні.
Авжеж пробував - буксує однаково. З вимкненим антибуксом, якщо не давити газульку в пол а гратися тягою, то їде так само (інколи краще) як з включеним антибуксом. Ця кнопка лише включає індикацію не приборці "буксує" , а реальної (не рекламної) користі ніякої! Якби хто запропонував за додаткові кошти налаштувати цю фунцію - я б скоріше відмовився. В мене немає ESP, тому мабуть і не відчутна різниця. Ті хто має ESP то помилково думає що їм допомагає антибукс. В мене є тестовий відрізок, при заїзді до дому (під горку з поворотом). Цей відрізок долаю кожен день по декілька разів. Були моменти по погоді, коли не вистачало його подолати буквально пів метра (пробував і з антибуксом і без). Здається що ця функція можлива у всіх авто з АВС, тільки одні виробники виводять кнопочку, інші не заморочуються. Приблизно така сама ситуація як з вимірюванням тиску в шинах.