продав я на днях свою першу автівку - Daewoo nexia 97го року, з , ел. склопідіймачами, гуром, кондішном і на газу)під капотом аж 72 коняки))ггг
я люблю подорожувати і небагато катаю по місту, в основному подорожуємо по Україні, а на літо в планах і в європу на авто ))) свою довів до толку і впринципі вона мене майже всім влаштовувала( по київ одеса з горба 200 їхали) - але роки дають своє , хочеться чогось новішого,свіжішого, меншого за габаритами - адже в основному катаю з дівчиною, і на дальні з дружньою парою) відкладаю потрошку і задумуюсь на що орієнтуватись. Дуже мені сподобалась Ібіца 2006-2009 роки, а ще приглядівся до peugot 307, кіа ceed....цих же років....
Наведіть будь-ласка на вірний шлях такбимовити))) хтось можливо мав досвід катання на цих авто, окрім ІБи?? поділіться враженнями...
з приводу ібіци я так зрозумів що краще орієнтуватись на двіжок 2.0, хоча паходу і 1.4 для мене буде резвіша за ксюху))))
на який пробіг краще орієнтуватись?? що дивитись і куди заглядати в продавця?)?)
в сюхе я взагалі все сам робив від ходової до електрики))) Тому хочу щоб ви поділились своїми враженнями, порадами, і таке інше, можливо знайдуться в клубі люди з м.Хмельницького - що б могли наглядно провести мені екскурс по автівці)??) був би дуже вдячний))( так як реально ібіц майже не бачив в місті))