Сергей Игоревич писав:я думаю что уже через пол года мы не узнаем эту ибицу;)
Ну в найближчих планах, це шумовібро і косметично ззовні довести до пуття, бо є кілька царапин, а мене то нервує, і ше знайти шо деколи підстукує в районі панелі, чи то від мотору хз, покишо не стукає вже кілька днів)))
сьогодні мають вислати мені ці диски, на перший час піде, далі буде видно
Ура!!! Тільки шо заліз під капот глянути шо могло стукати, відвалився кронштейн який тримає трубки до пічки, відігнув його вбік покишо шоб не стукав, тепер думаю шо з ним зробити, якшо нічого не робити то буде зле? може пластиковими хомутами затягнути його до трубок?
Все, поміняв
Одна защолка що йде з баку так і не працює, просто стягнув її і назад защолкнув, нічого не тече і не слезить.
І скоріш за все взнав шо за стук ззаду, я думав шо стойки, стойки замінив, зад став мягший набагато, але стук залишився, рухав тросом ручніка правим, там де заходить в салон я так поняв десь до чогось стукає, треба заглянути під сидіння де він там в салоні виходить
Доречі якщо защелки на фільтру не тримають бережись, як було у мене одного разу, їхав по трасі, а мені махають, зупинився, виявилось я пів-баку бензину по дорозі вилив, поки не зупинився, просто защелка не була заклацнута і трубка знялася під тиском, якщо в тебе так, краще стяжкою (хомутом) прикріпи трубку, це дуже небезпечно може бути