Тепер практично все готово для встановлення акустики
На власному гіркому досвіді переконався що контакти в середині дверей можуть окислятись і навіть заіржавіти, тому місце підключеня проводів замазую літолом, кабель кріплю до динаміка щоб він за ніяких обставин не розбовтав контактну колодку на динаміку.
Для того щоб мінімізувати потрапляння води на динамік над ним з вібропласту був вилілплений дашок для стікання води.
Сам динамік закріплений гвинтами М4 з головками під шестигранник.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Востаннє редагувалось 08 червня 2014, 10:26 користувачем Vovaklak, всього редагувалось 1 раз.
Кілька слів про твітери (пищалки)... Всі хто планує встановлювати бюджетну систему з вартістю передніх динаміків в районі 100 дол, рідні твітери раджу не відривати, вони грають суперово! Шовковий купол з приємним звучаннямі не ріже вуха.
В мене ситуація інша, я вирішив замінити. Мій твітер мало що за розміром відрізняється від рідного, тому з встановленням проблем не було.
Акуратно виколупую штатний твітер, збільшую отвір з допомогою ручного інструменту і приклеюю новий твітер.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Трохи не дають спокою рідні сіточки-грилі динаміків... партачать вони звук на СЧ... певно буде виготовляти нові грилі з часом. А моде в кого є непотрібні або скажете якісь розборку де таке можна купити?
Ех, шось не везе мені на кузов ітак вся покоцана, поцарапана, то ше зранку кущ зачепив якось рослини в твердими гілками - вся сторона подерта кущ зрубаю а з кузовом шо робити... хоть всю машину малюй
взять у официалов флакон для закрашивания сколов - стоит что-то в районе 150 грн. Только нужно дать им свой цвет. Поподкрашивать, а потом полирнуть всю.
#drum'овые мы...))))
Actions speak louder than words
#NPK
Vovaklak писав:Ех, шось не везе мені на кузов ітак вся покоцана, поцарапана, то ше зранку кущ зачепив якось рослини в твердими гілками - вся сторона подерта кущ зрубаю а з кузовом шо робити... хоть всю машину малюй
По аудіосистемі. Результатом я незадоволений. Тобто без серйозних переробок звуку не добитись. Тоу не раджу взагалі рухати штатний твітер, бо при такому куті розміщення твітер і за штуку євро грати не буде, тобто сцена вузька і детальності на верхах немає... половина звуків відсутня. Мідбас можна і міняти але штатна сіточка на дверках в корінь вбиває середні частоти. Одним словом в мене ця машина надовго і систему буду будувати основатєльно, думав обійдеться малою кровою але не вийшло