+1 к сцепе и к тормозным дискам.vlad_ka писав:А я в прошлом году сменил сцепу, помпу, ролики, грм, отремонтировал компрессор кондера, набрал все для капиталки двигла... Жаль передние тормозные диски не взял, у этих уже выработка...
Мій Seat Leon 1Р 1.6 Red
- сеатовод
- Генерал-Лейтенант
- Автомобиль: SEAT altea
Re: Мій Seat Leon 1Р 1.6 Red
Любіть Україну, тримайте порох сухим...
- b_andriy
- Генерал-Лейтенант
- Автомобиль: Seat Leon 1.6
гідравлічний підкатний є, переживаю за затяжку шківа і роліка, решта неважносеатовод писав:Як на мене,для цих робіт важніше запастися гідравлічним домкратом.
- b_andriy
- Генерал-Лейтенант
Розібрав сьогодні кнопки склопідйомника шоферські, в мене праве скло не опускалось. Зняв, розібрав, виявилось туди попадала вода і окислились дорожки на опускання розсипались ( думав занести в майстерню де мобільні ремонтують шоб напаяли наново, але вирішив примотати дротик тимчасово назавжди
Почистив все, зібрав назад, і вуаля все працює! мінус один трабл
На черзі як трохи потепліє зняття колєктора, заміна свічок і комплекту ГРМ

далі буде...

Почистив все, зібрав назад, і вуаля все працює! мінус один трабл

На черзі як трохи потепліє зняття колєктора, заміна свічок і комплекту ГРМ

далі буде...
- сеатовод
- Генерал-Лейтенант
- Автомобиль: SEAT altea
Міняти свічки по часу пів години з перекуром...b_andriy писав:як трохи потепліє зняття колєктора, заміна свічок і комплекту ГРМ
А от ГРМ,таки да.Краще по теплу.
Любіть Україну, тримайте порох сухим...
- b_andriy
- Генерал-Лейтенант
в мене колектор на одному циліндрі справа мокрий,думаю коли ставили гбо прокладку стару залишили і тепер вона пропускає, заодно свічі поміняю
- zuya
- Капитан
- Автомобиль: Seat leon 1.9 tdi BXE
Андрію,я ж говорив що вода потрапила,в самого таке було)))
Leon 1.9bxe-проданий
Golf 1.6azd lpg-проданий
Nisan Primastar 1.9
Golf 1.6azd lpg-проданий
Nisan Primastar 1.9
- Gagarin
- Майор
- Автомобиль: Megane Sport Tourer
Підшипники первинного валу поміняв? Яка їх ціна і як воно проявляється?
- b_andriy
- Генерал-Лейтенант
zuya писав:Андрію,я ж говорив що вода потрапила,в самого таке було)))

стаєш на біля лівого переднього колеса і слухаєш на ХХ чи тарахтить шось з КПП, воно спочатку з періодичністю тарахтить, потім починає постійно тарахтіти, потім кажуть шо вже і на ходу шось шумить, а потім хопає корпус в курвумать і на тому всьо. В мене пока перша стадія, деколи тарахтить деколи нє, замовив собі ше за 1150 грн оригінал, але не факт шо приїде взагалі по такій ціні теперGagarin писав:Підшипники первинного валу поміняв? Яка їх ціна і як воно проявляється?

- filkind
- Старший солдат
- Автомобиль: Seat Leon 1.9 TDI
У меня такая же проблема, чтоб разобрать кнопки достаточно раскрутить только саму ручку и снять пластик? Как понять куда прикрутить проводок?) у меня не работает с водительского места задний левый (за водителем) стеклоподъемник.b_andriy писав:Розібрав сьогодні кнопки склопідйомника шоферські
- filkind
- Старший солдат
- Автомобиль: Seat Leon 1.9 TDI
У меня такая же проблема, чтоб разобрать кнопки достаточно раскрутить только саму ручку и снять пластик? Как понять куда прикрутить проводок?) у меня не работает с водительского места задний левый (за водителем) стеклоподъемник.b_andriy писав:Розібрав сьогодні кнопки склопідйомника шоферські
- Gagarin
- Майор
В мене на холодну тарахтить ы дзвенить вже 4-й рікb_andriy писав:стаєш на біля лівого переднього колеса і слухаєш на ХХ чи тарахтить шось з КПП... замовив собі ше за 1150 грн оригінал, але не факт шо приїде взагалі по такій ціні тепер![]()

- b_andriy
- Генерал-Лейтенант
вот і я про то , або ще гірше після зборки коропки почне вити все що не вилоGagarin писав:Головне щоби під час "розтину" доктор не викинув в смітник ще пів коробки...
а в тебе тарахтить періодично чи вже постійно на ХХ?
Знімаєш бокову планку на карті => знімаєш обшивку шматяну => знімаєш фальшпанель кнопок разом з кнопками => відєднюєш дротик => знімаєш кнопки => знімаєш кришку кнопок => знімаєш саму плату (вона запаяна пімпиками такими чорними) я їх зрізав => дивишся де дорожка окислилась і немає контакту вже і там або пропаюєш або дублюєш дротиком => все вуаля )filkind писав:У меня такая же проблема, чтоб разобрать кнопки достаточно раскрутить только саму ручку и снять пластик? Как понять куда прикрутить проводок?) у меня не работает с водительского места задний левый (за водителем) стеклоподъемник.
- Gagarin
- Майор
Періодично поки що... Але періоди зменшуються потрохиb_andriy писав:а в тебе тарахтить періодично чи вже постійно на ХХ?

- b_andriy
- Генерал-Лейтенант
так але там підшипники парою випресовуватись мають, спеціальною приблудою, хз може вона в них і є