Мій Seat Leon 1Р 1.6 Red
- Лёшик
- Генерал-Лейтенант
- Автомобиль: e-Golf + Q5
Re: Мій Seat Leon 1Р 1.6 Red
Пассажирская могла быть открыта, она нажала на закрытие, вышла и захлопнула дверку)))
Мой бортовик Leon goes black (уже продан)))))
- b_andriy
- Генерал-Лейтенант
- Автомобиль: Seat Leon 1.6
так точно!Лёшик писав:Пассажирская могла быть открыта, она нажала на закрытие, вышла и захлопнула дверку)))
- Av_m
- Генерал-Лейтенант
- Автомобиль: SEAT Leon 1P 1.9 stage 2
О как! Неожиданно... И да, если при открытой двери нажать кнопочку, а птом закрыть деврь, то замок закроется...
- dexter
- Генерал-Лейтенант
- Автомобиль: Leon 1,4 tsi Overload st2
я так колись на кордобі, проколовши шину, відкрив багажник, а машину з брелка закрив, брелок поклав у багажник, замінив колесо і закрив багажник... відчув себе ідіотом, посміхнувся, зрадів що телефон в кармані, ключ підвезли).
-
- Генерал-Лейтенант
- Автомобиль: Volkswagen Passat B7 SEL
dexter писав:я так колись на кордобі, проколовши шину, відкрив багажник, а машину з брелка закрив, брелок поклав у багажник, замінив колесо і закрив багажник... відчув себе ідіотом, посміхнувся, зрадів що телефон в кармані, ключ підвезли).

- сеатовод
- Генерал-Лейтенант
- Автомобиль: SEAT altea
Була схожа ситуація. Але не дома,й ключів запасних під рукою не було
Дві з половиною години танців з бубном та різноманітними проволками,паличками і т.п.
Щоб відключити кнопку,просто зніми з неї розєм підключення. Дві хвилини роботи.

Дві з половиною години танців з бубном та різноманітними проволками,паличками і т.п.
Щоб відключити кнопку,просто зніми з неї розєм підключення. Дві хвилини роботи.
Любіть Україну, тримайте порох сухим...
- b_andriy
- Генерал-Лейтенант
Вчора вечером згоріла лампочка ближнього, треба в гаражі з ібіци найти стару лампочку поставити.
Тепер думаю шо купляти, осрам нбр чи екстрім чи просто +30 бо хтось тут вроді писав шо різниці немає на нашій оптиці
Тепер думаю шо купляти, осрам нбр чи екстрім чи просто +30 бо хтось тут вроді писав шо різниці немає на нашій оптиці
- сеатовод
- Генерал-Лейтенант
Є різниця. І доволі відчутна.
Їздив і на Philips X-treme Vision і на Osram Night Breaker Plus. Світять майже одинаково гарно.Осрам можливо трішечки краще.
Однак,Філіпси виходять вдвічі або й втричі довше від Осрама. Осрам і року не виходили,горять цуки.
Їздив і на Philips X-treme Vision і на Osram Night Breaker Plus. Світять майже одинаково гарно.Осрам можливо трішечки краще.
Однак,Філіпси виходять вдвічі або й втричі довше від Осрама. Осрам і року не виходили,горять цуки.
Востаннє редагувалось 11 квітня 2015, 17:21 користувачем сеатовод, всього редагувалось 2 разів.
- b_andriy
- Генерал-Лейтенант
OK, значить візьму екстрім +130, зняв стару там проста сама дешева бошовська без плюсів)
- b_andriy
- Генерал-Лейтенант
Залив промивку двигуна XADO VitaFlush, шось деколи зранку підстукує гідрик, і походу масляний насос жужить, поїжджу трохи нехай промиється добре, попередній власник лив півсинтетику
П.С. нівкого зранку на холодну двигун 1.6 не жужить в діапазоні 1000-2000 об поки не прогріється трошки, слухав стетоскопом чітко чути з піддона/картера звук
? таке було як купив , але хотілось би знати шо це 
пробіг 166650

П.С. нівкого зранку на холодну двигун 1.6 не жужить в діапазоні 1000-2000 об поки не прогріється трошки, слухав стетоскопом чітко чути з піддона/картера звук

пробіг 166650

-
- Подполковник
- Автомобиль: Honda Civic 5D 1.8
- Контактна інформація:
у меня на 1.4 16кл гидрики стучали на холодную, атмо моторы вроде более мение одинаковые, после прогрева все было гуд, пробега там около 170 былоb_andriy писав:П.С. нівкого зранку на холодну двигун 1.6 не жужить в діапазоні 1000-2000 об поки не прогріється трошки,
мне кажется что это уже сказывается пробег...
а масло в свечи не заливает?

- b_andriy
- Генерал-Лейтенант
Не думаю, якби заливало, були б провали, троїло і ХХ нерівномірний би був, а так всьо чьоткоKEOwh писав:а масло в свечи не заливает?
їжджу вже 3й день з промивкою, зранку тихіше мотор працює відчутно, певно таки соплі півсинтетики попереднього власника змішались з синтетикою і трохи позасирали мотор.
Планую на днях замінити свічі, і може прокладку кришку клапанної як буде потреба, заодно побачу шо там всередині
- сеатовод
- Генерал-Лейтенант
То точно не насос вторинного повітря жужжить?b_andriy писав:нівкого зранку на холодну двигун 1.6 не жужить в діапазоні 1000-2000 об поки не прогріється трошки
- сеатовод
- Генерал-Лейтенант
Хіба так можна?b_andriy писав:їжджу вже 3й день з промивкою
Не чув,що на промивці можна їздити кілька днів.
10-15 хв. на холостих і зливати. У всякому разі скільки не заливав промивку,завжди така рекомендація була.