Мій Seat Leon 1Р 1.6 Red
- b_andriy
- Генерал-Лейтенант
- Автомобиль: Seat Leon 1.6
Re: Мій Seat Leon 1Р 1.6 Red
Фірма SPIDAN, я тільки що дав дупля, він завеликий, ставиться в зжатому проложенні, і навіть коли хомут буде ослаблений йому буде тяжче злетіти з шруса бо він підпружинений получається, кароч завтра інстал )
як кажете варто вимивати шрус і давати нову змазку чи тільки замінити пильник?
як кажете варто вимивати шрус і давати нову змазку чи тільки замінити пильник?
- zuya
- Капитан
- Автомобиль: Seat leon 1.9 tdi BXE
Взагалі миють тільки коли пильнік порваний був,а коли цілий просто добавляєш нової смазки і все.Доречі теж ставив спідан на леон,і на гольф теж)
Leon 1.9bxe-проданий
Golf 1.6azd lpg-проданий
Nisan Primastar 1.9
Golf 1.6azd lpg-проданий
Nisan Primastar 1.9
- сеатовод
- Генерал-Лейтенант
- Автомобиль: SEAT altea
+1.zuya писав:миють тільки коли пильнік порваний був,а коли цілий просто добавляєш нової смазки
Любіть Україну, тримайте порох сухим...
- Gagarin
- Майор
- Автомобиль: Megane Sport Tourer
Шо по грошах щеплення вийшло?
- b_andriy
- Генерал-Лейтенант
я купив за 80 євро, зараз дороще трохиGagarin писав:Шо по грошах щеплення вийшло?
- Gagarin
- Майор
- Автомобиль: Megane Sport Tourer
Надумав на наступний сезон перейти на більші колеса чи ні? 

- b_andriy
- Генерал-Лейтенант
Хочу дуже, але чи шось з того вийде незнаюGagarin писав:Надумав на наступний сезон перейти на більші колеса чи ні?
- b_andriy
- Генерал-Лейтенант
Вчора таки замінив два пильники шрусів, і зняв штани...
Звичайно все просто зробити не получилось... перший шрус нехотів вилазити ніяк, зажав в тіски і видавлював ступичним болтом, з тріском зрізало штопор і він виліз, але куски штопора залишились в середині шруса і прийшлось його розбирати шоб помити, тай смазка там була як пластилін, була дирочка біля хомута...
Другий шрус знявся легенько, я аж здивувався думаю хоть тут скоро піде, але при забитті на місце шось пішло не так і не перекосилась обойма, в результаті на полуосі пошкодив шліци і кулак тепер ніяк не влазив... добре шо інструмент є всякий різний, трикутним напильником пройшовся по канавках шліців (до штопора) і кулак таки став на місце...
Потім зняв штани, незнаю шо робити, сітка потріскана але гофри наче цілі, вони в нас йдуть однослойні чи всередині ще щось є? просто нехотілось би їх рухати якшо вони нормальні, чорних слідів, закопчення немає, тільки трошки сітки пообривана, ше пока думаю...
(причиною зняття гофр був звук при проїзді біля стін, не то фурчання не то тріск, несильний але був, не гарчало)

Звичайно все просто зробити не получилось... перший шрус нехотів вилазити ніяк, зажав в тіски і видавлював ступичним болтом, з тріском зрізало штопор і він виліз, але куски штопора залишились в середині шруса і прийшлось його розбирати шоб помити, тай смазка там була як пластилін, була дирочка біля хомута...
Другий шрус знявся легенько, я аж здивувався думаю хоть тут скоро піде, але при забитті на місце шось пішло не так і не перекосилась обойма, в результаті на полуосі пошкодив шліци і кулак тепер ніяк не влазив... добре шо інструмент є всякий різний, трикутним напильником пройшовся по канавках шліців (до штопора) і кулак таки став на місце...
Потім зняв штани, незнаю шо робити, сітка потріскана але гофри наче цілі, вони в нас йдуть однослойні чи всередині ще щось є? просто нехотілось би їх рухати якшо вони нормальні, чорних слідів, закопчення немає, тільки трошки сітки пообривана, ше пока думаю...
(причиною зняття гофр був звук при проїзді біля стін, не то фурчання не то тріск, несильний але був, не гарчало)

- barthezz2007
- Генерал-Майор
- Автомобиль: Tiguan 2.0 TSI
я також лазив до гофр, думав що вони пускають, виявилось, що сытки порваны але самі гофри впорядку, тому забив на це. Трішки також фурчить .
- b_andriy
- Генерал-Лейтенант
Теж знімав??? Я напевно тоже заб'ю, нові гофри жосткіші, може бути більше вібрацій, просто з КПП і полуосями їх тяжче зніматиbarthezz2007 писав:Трішки також фурчить .
- barthezz2007
- Генерал-Майор
- Автомобиль: Tiguan 2.0 TSI
Не знімав, візуально там лазив, нюхав., а кум давив на педальку в салоні
)
Доречі я слухав як працюють інші толеди, звук дуже схожий, можливо це у нас така конструкція вихлопної системи.

Доречі я слухав як працюють інші толеди, звук дуже схожий, можливо це у нас така конструкція вихлопної системи.
- b_andriy
- Генерал-Лейтенант
Значить нехай буде як було 

- сеатовод
- Генерал-Лейтенант
- Автомобиль: SEAT altea
Така ж ситуація. Вже років чотири як забив.barthezz2007 писав:сытки порваны але самі гофри впорядку, тому забив на це.
Не січе? Навіщо міняти.
Любіть Україну, тримайте порох сухим...
- b_andriy
- Генерал-Лейтенант
не січе, слідів немає, ставлю назад з новою прокладкою і гайкамисеатовод писав:Не січе? Навіщо міняти.
- b_andriy
- Генерал-Лейтенант
Вчора поставив назад штани, з новою прокладкою вона там одноразова, гайки теж нові, шпильки помастив мідною смазкою для колєкторів.
далі буде...
далі буде...