Як мені пояснили, що при розкодовці чужої магнітоли треба їхати до ОД з машиною на яку буде ставитись цей магнітофон і паспортом в разі якщо він числиться як крадений шоб знали кого приймати... правда з рнскою все набагато легше, а тобі без оффів не обійтись...
тобто відмовити вони тобі не можуть, хіба ти сам перехочеш, так як я
b_andriy писав:Як мені пояснили, що при розкодовці чужої магнітоли треба їхати до ОД з машиною на яку буде ставитись цей магнітофон і паспортом в разі якщо він числиться як крадений шоб знали кого приймати.
Це якась фігня. Навіть якщо крадений, то й що?
Хто буде приймати ... ти ж його не в міліцію несеш
Я думаю єдине що вони можуть зробити, це відмовити в установці.
Теоритично можуть викликати міліцію... але довести що ти вкрав нереально.
Сейчас Leon FR 5F 2.0tdi - бортовик
Раньше Altea XL 1.4 tsi - бортовик
Ну це ти круто загнув)) максимум що можуть зробити це забрати магнітолу і спитати де я її взяв, посадити мене за це ніхто не зможе (хоча у нас в країні можливо все))))))
Щось мені здається це їх власна ініціатива.
Не можуть вони вимагати паспорту для заміни запчастин.
Вони можуть відмовити в установці, якщо запчастина в базі значиться як крадена. Також теоретично можуть визвати міліцію. І все.
І то я про міліцію дуже великі сумніви маю.
Сейчас Leon FR 5F 2.0tdi - бортовик
Раньше Altea XL 1.4 tsi - бортовик
Раз в жизни решил заехать к офам.. приехал к ребятам на Здолбуновскую, задача была перекодировать моцк, чтобы он не ругался на установленный ксенон в дальний свет без обманок, 1,5-2 часа мучался эллектрик.. мучался.. А потом сказал, что не шмогла я.. могу мол отключить сам процесс контроля за лампами... ошибки на панели не будет, но и если перегорит какая лампа.. то заметить это можно будет только визуально.. на приборке не будет отображения. ну ок. , отключил.. Не успел я отъехать, как дальний свет начал (правая фара) гаснуть и загораться.. а через время и ошибка снова на приборке появилась. Я к чему это, все. Лучше найти умного электрика или другие варианты, чем ехать к офам.. фу фу фу . ИМХО и сорри за флуд(
с кодом магнитолы вообще интересная штука , если она с краденого авто то потом приходят ментозавры и дико ипут мозк , впаять штраф могут или даже открыть дело, или маски шоу приедут , и всех положат модой в пол . такие случаи были
по этому и страхуются паспортом