Міняв цього тижня сайлентблоки на Буйка. Записався завчасно на середу на 9:00, приїхав, загнали на підйомник "бєз шума і пилі"

Разом з Володею вибрав сайлентблоки. Скористався його порадою і поставив крестообразні (див фото, посередині). Забігаючи наперед респект і уважуха за пораду. Поки проводив час за за спілкуванням з розумною людиною, зняли ричаги. В процессі зняття на одному з ричагів болт ррізьбою прикіпів до алюмінію і зламався в процессі викручування. Що тут сказати. Звісно хтось може сказати, що можна було побризкати чимось, чи тормозухою там капнути...

Але то все добре коли в гаражі своєму і два дні чекаєш поки відмокне (а може і не відмокне). Прикро, але... Ніякої паніки і як виявилось це досить розповсюджена бага. Швиденько зняли, витягнули, прогнали різьбу, довші болти і все. Все ж таки досвід є досвід. До речі помітив, що за останні 3 роки на сервісі майстри не змінилися. Це насправді добре, бо набутий досвід не порівняти з теорією. Що було далі не знаю, бо залишив машину і спокійно пішов по справах. Через визначений час повернувся, машина вже стояла на геометрії. Прикольно - прийшлось поміняти тільки сайлентболки. По ходу ще потестали стуки, на які жалівся, зробили невеличкий тюнінг погано закріплених запчастин і все... Ціна приємно вразила + знижка для клубу.
Наразі що можу сказати по сайлентблокам. Субєктивно - машина іде як по рельсам, в поворотах крєни мінімальні. По трасі після вихідних скажу. Обєктивно - пропали стуки наразі (я грішив на підшипники і на стойки), пропала "розхлябанність" машини, менше сторонніх шумів. Фото можливих варіантів на Ібіцу/Кордобу внизу. Я ставив ті, що посередині. Володі, Богдану і Роману дякую за хороший сервіс.
IMG_0359.jpg
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.