Можливо турбіна не причому, робота турбіни залеже від оборотів а не від швидкості. Якщо коробка стик то на низьких передачах скажемо ти повинний набирати максимальну швидкість для даної передачі без явних проблем.pan-paul писав:Вчора в мене машина почала підглючувати - більше 130 не їде, газ до поляка а вона нуль на масу Що може бути?Приїжджаю сьогодні на сервіс дізнатись в чому проблема, мені зразу відповідають: "Топливний фільтр, сьогодні з такою проблемою ти не один приїхав". В трьох Шкодах, які заправлялись на ОККО фільтри просто зациментовані. В мене нажаль проблема не в тому. Може це турбіна? Змазали клапан, завтра подивлюсь як воно
Існує такий "клапан EGR" і він може заїдати (в мене деколи на гарячому моторі) від бруду є лінк
http://volkswagen.msk.ru/forum/index.ph ... pic=120549 де наші-кулібіни показують як його можна почистити а на сервісах цим не займаются поки повністю не вийде з ладу та і по діагностиці вони не бачать в якому він стані. Від нього багато що залежить в дизелях на євро-4.